Expo Service

Expo Booth Services - istaknite svoje poslovanje

dizajn - izrada - montaža

Usluga EXPO BOOTH SERVICE uključuje izradu 3D dizajna, izrade i montaže (po sistemu ključ u ruke) štandova raznih tipova – tipski ili unikatni. Vaše je da nam predočite zahtev ili zamisao, a naše da realizujemo.  Ukoliko nemate ideju naši dizajneri će vam predložiti idealno rešenje.

Štandove izrađujemo i postavljamo širom Evrope i Azije u skladu sa vašim učešćem.

Naš cilj je da svojim klijentima i budućim izlagačima omogućimo brzo i sigurno rešenje za izlaganje na svetskim sajmovima.

U izradi i dizajnu štanda učestvuje tim stručnjaka iz raznih oblasti kako bi osigurali bezbednost i jedinstveni izgled vašeg štanda koji će apsolutno ispratiti i predstaviti vaš brend.

    Pored samog štanda potreban vam je i prateći propagandni materijal kojim će te informisati posetioce ( posteri, flajeri, baneri…) u okviru naših print design usluga možemo vam dizajnirati atraktivni materijal koji će definitivno ostati upamćen i zapažen.

    Socijalne medije su ključ prezentacije i najave dešavanja. Ukoliko nemate nekog zaduženog za najavu vaših izlaganja, naši eksperti u vodjenju socijalnih mreža to mogu uraditi za vas.

    Scroll to Top
    × Kako Vam možemo pomoći?