Planiranje i organizacija​​

dešavanja

Organizacija seminara i kongresa

Agencija Servico pruža kompletnu uslugu organizacije, logistike, dizajna i promocije seminara i drugih stručnih dešavanja 

Organizacija izložbi i promocija

Stručan PR tim na čelu sa ekspertom i akademskim slikarem Milicom Savić poznaje kompletnu proceduru konkurisanja, stilizacije, prostorne organizacije i dizajna propratnog marketinškog materijala uključujući i promociju vašeg dešavanja na socijalnim mrežama

Organizacija korporativnih dešavanja

Ukoliko želite da obeležite bitan događaj u okviru vašeg poslovanja, promociju novog projekta ili događaj bilo koje vrste, naš tim organizatora i dizajnera će profesionalno obaviti ovaj zadatak umesto vas.

Imate u planu događaj (koktel, žurka sa gostovanjima, sajam, kongres, izložba, seminari, itd) i potrebna vam je logistika, mi smo tu za vas.

U skladu sa vašim planom i programom organizovaćemo sve što je potrebno da vaš event prođe neometano, profesionalno i bude zabeležen. Organizacija uključuje:

 • odabir i zakup prostora,
 • ketering, 
 • profesionalne konobare, 
 • piće, 
 • po potrebi – video opremu za prezentacije, rasvetu i kompletnu logistiku uključujući i transport gostiju po potrebi.

   

  Menadžment i planiranje događaja može biti vrlo stresno za domaćina, jer podrazumeva aktivno učešće u svim fazama organizacije i izvođenja.

  Pored same organizacije Servico Consulting vam može pružiti uslugu profesionalne fotografije, kao i snimanja vašeg događaja najsavremenijom, profesionalnom opremom.

  Ukoliko su Vam potrebne pozivnice, plakati, brošure i drugi promotivni materijal, naši dizajneri će dizajnirati idealno rešenje koje će vas i vaše poslovanje predstaviti u najboljem svetlu. 

  Želite da uživate u događaju i da ga pamtite, kao i da dobijete kompletnu uslugu na jednom mestu  kontaktirajte nas na: info@servico.rs, putem telefona 060 6401064 iil popunite kontakt formu s leve strane.

  Možete nam i poslati upit preko socijalnih mreža.

  Scroll to Top
  × Kako Vam možemo pomoći?