Formacija mainland kompanija u Dubaiju

Osnivanje kompanije u Dubaiju

Formiranje ofšor kompanija u UAE

Ako predložena kompanija investitora ili klijent ne žele da ciljaju ili prodaju bilo koji proizvod i uslugu unutar UAE + ne žele da dobiju dozvolu boravka + ne žele da imaju kancelarijski prostor u UAE + njihov glavni cilj Da biste stekli offshore bankarstvo da biste dobili poreske olakšice i parkirali sredstva izvan svoje matične zemlje ili drugih zemalja, možemo predložiti of-šor kompaniju u UAE.

Formiranje kompanije Freezone u UAE

Ako bi predložena kompanija prodavala svoje proizvode ili usluge izvan tržišta UAE, a ne unutar UAE + mogla bi dobiti boravišnu vizu za UAE + možda će trebati kancelarijski prostor + možda će trebati da pribavi poreske olakšice, možemo predložiti kompaniju za slobodne zone u UAE.

Mainland Company (lokalna kompanija)

Predložena kompanija bi prodavala svoje proizvode i usluge u UAE i izvan UAE + može zahtijevati kancelarijski prostor + može zahtijevati boravišnu vizu za UAE + može dobiti poreske olakšice, možemo predložiti da kopnena kompanija u UAE.

Prednosti otvaranjem kompanije u UAE

1. Ne postoji porez na dohodak u UAE

2. Nema poreza po odbitku u UAE

3. Nema poreza na dividende

4. 100% repatrijacija prihoda

5. Samo 5% PDV-a se primenjuje na prihod / stvaranje prihoda za proizvode i usluge koji nude unutar UAE. (primenljivo samo ako je prihod veći od 375.000 AED / -)

6. Nema poreza na dobit nego 5% PDV-a

7. Pogodnosti o dvostrukom oporezivanju koje se primjenjuju između potpisanih zemalja

8. 100% vlasništvo nad kompanijom može biti moguće u offshore i freezone strukturama preduzeća. U kopnu je 100% vlasništvo moguće za usluge orijentisane kompanije ili podložne delatnosti kompanije.

Kako strane kompanije / investitori mogu implementirati strategiju za dobijanje koristi kroz strukture UAE.

1. Ako akcionar ima postojeću kompaniju izvan UAE i ako trenutno plaća porez na dobit, porez na dividendu, porez po odbitku ili bilo koji drugi porez koji preovlađuje iz trenutne kompanije koja posluje, tada može da registruje kompaniju u UAE, kasnije sve fakture ili delimične fakture mogu se izvršiti od kompanije UAE do njihovih klijenata i parkirati sredstva u UAE.

2. Ako akcionar ima postojeću kompaniju izvan UAE i ako trenutno plaća porez na dobit, porez na dividendu, porez po odbitku ili bilo koji drugi porez koji preovlađuje iz trenutne kompanije koja posluje, tada mogu da registruju kompaniju u UAE i mogu da se leče. UAE kompanija kao korporativni servis ili trgovačka kompanija treće strane / brokerska kompanija. U ovom slučaju, UAE kompanija može podići račun postojećoj kompaniji registrovanoj van UAE. Po toj fakturi mogu prebaciti sredstva na babk račun UAE i parkirati sredstva u UAE ili takođe mogu podmiriti troškove sa ovog računa

Scroll to Top
× Kako Vam možemo pomoći?